ALLA SVERIGES FAVORITMÄRKEN
ALLTID GRATIS FRAKT OCH RETUR
100 DAGARS ÖPPET KÖP

Storsäljare

Puma 1948 Mid Twill Höga Skor Herr Svart (FAM75893) Puma 1948 Mid Twill...
SEK640.65  SEK499.68
Puma Active Boxing Shorts Dam Glacier Grå (VGL84364) Puma Active Boxing...
SEK407.73  SEK334.33
Puma Afc Casuals Performance Polos Herr Steel Grå Ebony (RFP22560) Puma Afc Casuals...
SEK442.65  SEK362.98

Frakt & Retur


Frakt

Internationella Beställningar Vi använder International Express Mail Service för alla internationella leveranser. Vi ansvarar för fraktkostnader. I allmänhet kommer produkterna att skickas 2-3 dagar efter mottagen beställning. Vänta ca 5-7 dagar från avsändandet.

Indragningar

Om du vill annullera din beställning, vänligen maila oss omedelbart. 4% avbokningsavgift. De flesta beställningar skickas inom 1-2 dagar från orderdatum. Beställningar levereras kan inte avbrytas. Avkastning i den osannolika händelsen av fabrikationsfel, som skulle ersätta / reparera produkterna utan kostnad för kunden. Returnera en vara, skicka ett e-postmeddelande för att berätta varför. Sedan ge honom instruktioner. Produkten måste returneras inom 7 dagar efter mottagandet - oanvända och innehåller alla originalförpackning och etiketter. Vi kommer att kreditera ditt ursprungliga betalningsmetod, med undantag för åter strumpa / bearbetning 20% ​​avgift. Alla fraktkostnader i samband med återlämnande av egendom är ansvarig för konsumenten.

Utbyten

För att ändra en produkt, vänligen skicka ett e-postmeddelande för att berätta varför. Sedan ge honom instruktioner. Varor kan bytas inom 7 dagar från dagen för mottagandet, så länge de används och i ursprungligt skick med alla originalförpackning och etiketter. När de återvänder ett objekt för ett utbyte, se till att ditt namn, adress, telefonnummer och instruktioner tydligt. Alla fraktkostnader i samband med utbyte av varor är ansvarig för konsumenten.

tillbaka
Copyright © 2020 www.fruktainteskogen.se. Powered by Puma Billigt Online